CINE SUNTEM şi CE FACEM

Have fun and be creative!

 KlauD@AtelierDePrintDigital (așa ne gasesti pe Facebook) este născut dintr-o pasiune pentru creativitate, înainte de toate. Pentru lucrurile care au culoare si unicitate. Pentru ceva ce se indentifica cu propria ta vibrație. Pentru noi, cei de la KlauD, asta însemnă adevărata #Personalizare si #CreareDeObiectePersonalizate. Și, este și realul motiv pentru care am dorit să contribuim, în modul nostru, la propria ta unicitate.

La KlauD în studioul nostru de creaţie putem realiza orice idee pe care tu o ai, îti putem transforma visele in realitate și imortaliza amintirile tale cele mai de preț.

Creăm pentru tine desene, logouri, reclame, autolante, stikere, cadouri, amintiri… aproximativ orice îţi doreşti. Apoi, le personalizam astfel încât să-ţi punem în lumina brandul, ideea pe care o ai sau surpriză pe care vrei să o faci altora.

Suntem o echipă tânără, entuziastă şi foarte creativă. Avem imaginaţie. Implementam idei. Dar, mai ales, suntem extrem de deschişi la propriile tale cerinţe.

Livram produse de catalog, dar putem realiza şi comenzi speciale, create doar pentru tine.

Pentru noi, nicio comandă nu este prea mică sau prea mare.

În plus, suntem ajutaţi de cei mai buni furnizori, astfel încât să-ţi putem oferi serviciile pe care le cauţi. Dispunem de asemenea de cea mai bună aparatură din domeniu și de oameni dedicați.

Aşadar, noi suntem aici să te ajutăm să-ţi realizezi ideile.

Fie că vrei un tricou, un hanorac, o şapcă, o cană sau vrei să-ţi personalizezi spaţiul comercial cu reclame, autocolante sau articole de birou cu sigla ta, noi facem toate astea cu plăcere pentru tine.