Modul în care poţi să-ţi personalizezi afacerea, stilul vestimentar, spaţiul sau, pur şi simplu, să faci o surpriză cuiva este departe de a fi limitat.
Poţi să te remarci şi şă atragi atenţia prin alte personalizări pe care, de asemenea, noi le putem creat pentru tine:
Magneţi de frigider în mici sau mări dimensiuni
– Agende de lucru
– Pixuri
– Genţi/Rucsaci/Şepci
– Icoane/diplome/premii pe suprafeţe de lemn
– Sacose de bumbac/Ambalaje pentru afacerea ta

Magneţii de frigider pot să înlocuiască cu succes o poză sau un mini-tablou pentru familia ta. Ori, nu în ultimul rând, pot fi un instrument util de reclamă pentru afacerea ta.

Agendele de lucru, pixurile, sacosele de bumbac personalizate cu grafică sau logo-ul tău, pot să fie un cadou frumos, dar şi o reclamă excelentă pentru afacerea ta.

Genţile, rucsacii sau şepcile pot să fie, de asemenea, o soluţie să îţi modifici stilul vestimentar sau să îţi promovezi afacerea. Dincolo se asta, un cadou, cu un mesaj personalizat sau sigla dorită de tine, este o alegere perfectă.

Icoane/diplome/premii pe suprafeţe de lemn reprezinta o nouă şi foarte elegantă formă de a recompensa merite, de a aduce un omagiu sau, efectiv, de a face un cadou cuiva.

Ambalajele personalizate sunt tot mai utile pentru orice afacere. Îţi conferă vizibilitate şi au darul de a fixa imaginea companiei în mintea cumpărătorului.

Sacosele din Bumbac, nu doar că pot să fie o soluţie ecologică, sunt şi rezistenţe, uşor de curăţat, purtat şi păstrat. În plus, sunt un cadou extraordinar.

Este suficient să ai un desen şi poţi să vizualizezi deja cum ar putea arăta grafica ta. Dacă nu, noi suntem aici pentru a te îndruma referitor la absolut orice doreşti să realizezi.